Vaxxa 2.7 – Nytt intervjubaserat publiceringsmoment

Vaxxa 2.7 innehåller en stor förändring i vår publiceringsprocess.

Det tidigare testprotokollet i PDF-format har tyvärr inte fungerat så bra som vi ursprungligen hade hoppats på. Därför har vi i samråd med säljare och köpare tagit fram en ny funktion som ska ersätta det. Vi kallar det säljarens bedömning – ett intervjubaserat testprotokoll som är helt integrerat i vår publiceringsprocess. Säljarens bedömning har en rad sliders som säljaren ska placera utefter de kriterier som de anser stämma bäst överens med objektet.

 

För att motverka att säljare sätter en bedömning utifrån sin egna personliga åsikt har vi byggt in något som vi kallar för “den intervjubaserade processen” i Säljarens bedömning. Säljaren får påståenden med kriterier och till dessa kriterier följer en flersvarsfråga, eller ett påstående som tvingar säljaren att utveckla och motivera sin bedömning. De frågor och påståenden vi tagit fram kommer att genomgå många förändringar och förbättringar allt eftersom vi får feedback från köpare och säljare.

 

 

Säljarens bedömning kommer ge dig som köpare mycket mer information om skicket på objektet, samt minska risken att information missas att anges av säljaren.

 

Dessutom slipper säljare problem såsom att spara PDF förändringar, och användarupplevelsen på mobil blir avsevärt mycket bättre. Frågorna vi ställer kommer hjälpa er att skapa väldokumenterade och kvalitativa annonser som genererar mer intresse.

 

 

 

 

 

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original