Kundsupport

010 – 777 10 00

Kontakta oss

Transport

Köpet hem till dörren

Tillsammans med våra samarbetspartners fixar vi en lösning som passar dig! Vi norrbottningar är vana vid långa transporter, därför vet vi hur viktigt det är med en bra transportlösning! Oavsett om du behöver frakta bilen mellan Uppsala – Stockholm eller hela vägen från Sollefteå till stugan i Alperna, så fixar vi det.

Det är säljaren själv som väljer om transport av sitt auktionsobjekt är möjligt eller inte. Säljare måste kunna emballera objektet för en säker transport och vara behjälplig vid lastning, vilket inte är möjligt för alla.

 

Du kan skicka in transportförfrågningar till oss när transport är genomförbart. Det gör du enkelt via knappen ”Transport- vi hjälper dig” som finns på objektets auktionssida. Vi lämnar uppskattade transportkostnader och priset varierar beroende på objektens storlek och vikt samt mellan vilka orter objektet ska fraktas. Kostnaden bakar vi såklart in i en finansieringslösning om du vill, allt för att du ska känna dig trygg med ditt nya köp.

Hur funkar det

Att boka en transport är smidigt och enkelt men är det bäst för just ditt köp?

Hämta själv

Boka transport

För köpare

För objekt av större storlek som inte går att köra av från lastfordonet så måste du som köpare kunna hjälpa vid avlastning. En maskin så som en truck eller lastare rekommenderas.

För säljare

För att lastningen av ett objekt som inte går att köra upp på lastfordonet ska genomföras måste du som säljare erbjuda lasthjälp i form av en truck eller någon typ av maskin.

Marknadsledande leverantörer

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.