Auktioner transport

Här hittar du aktiva auktioner av transportfordon och tillbehör. Där du kan hitta auktioner av lastbilar, tippbilar, grusbilar och mycket mer.

Visa filter
Stäng filter

Direktköp

Lastbilsauktioner hos Vaxxa

Söker du en lastbil, lastväxlare, tippbil eller kanske en grusbil? Besök den här sidan ofta för att inte missa några auktioner av transportfordon och dess tillbehör som lastbilsdäck eller lastväxlarflak. De vanligaste lastbilsmärkena på nätauktion hos Vaxxa är Volvo, Scania och Mercedes-Benz. På varje auktion kan du se sluttiden och om auktionens reservationspris är uppnått eller inte. Skapa ett gratis företagskonto eller ett privat konto med ditt BankID för att delta i valfri budgivning.

Sälja lastbil på auktion

Sålda objekt

Skapa konto

För att delta i budgivningar måste du vara inloggad. Skapa ett kostnadsfritt konto på några sekunder för att delta. 

Har du frågor?

På sidan Frågor & Svar har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att kontakta vår support!

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original