De tar steget in i auktionsbranschen som mäklare på Vaxxa

Dalarna, känt för sina vackra landskap och rika kultur, har nu fått två nya ansikten inom auktionsbranschen – Jonathan Korsgren och Nils Larsson, nyrekryterade auktionsmäklare för Vaxxa. Deras fordonsintresse och passion för att skapa affärer har gjort dem till en oskiljaktig duo.

 

Nils och Jonathan är inte bara kollegor utan även barndomsvänner som delar en historia av gemensamma intressen sedan unga år. Deras vänskap har stått starkt genom åren och nu tar de steget in i auktionsbranschen tillsammans som auktionsmäklare på Vaxxa.

 

 

”Vi båda växte upp i byn Mockfjärd och har sedan dess hållit ihop och grejat med diverse affärer ända sedan barnsben.” – Nils Larsson

 

Deras gemensamma intressen inom bilar, crossar och skotrar är inte bara en hobby utan en del av deras identitet och erfarenhet när det gäller att förstå och värdera olika fordonstyper. Sitt fordonsintresse blandat med en känsla av nyfikenhet och variation la grunden för att vilja bli auktionsmäklare. För dem handlar det om att varje dag erbjuder en ny utmaning, och möjligheten att träffa människor från olika bakgrunder och branscher.

 

 

”Det är alltid kul att träffa nya människor och bygga olika relationer inom motorbranschen och dylikt. Sen är det ju absolut roligaste att kunna få ihop bra affärer där både säljare och köpare blir nöjda!” – Jonathan Korsgren

 

De representerar inte bara två unga talanger som klivit in i auktionsvärlden utan också en historia om vänskap och en gemensam entusiasm som driver dem framåt.

 

 

“Jag träffade Nils och Jonathan första gången när de skulle hämta ut sitt objekt de köpt hos oss på Vaxxa. Såg direkt att dem hade något speciellt och att vi borde inleda ett samarbete.” – Peter Backman på Vaxxa

 

Vaxxas auktionsmäklare hjälper både privatpersoner och företag att sälja på Vaxxa. Mäklaren tar hand om förarbete, publicering och avslut. Nils och Jonathan är behjälpliga över hela Dalarna. Deras kontaktuppgifter hittar du här

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original