Ford 7810 Jubileumsmodell – Ett ovärderligt arv på auktion hos Vaxxa

På Vaxxa Auktioner har en unik skatt dykt upp för traktor-entusiaster. En Ford 7810 jubileumsmodell som nu söker sin nästa ägare. Traktorn är mer än bara en arbetsmaskin; den är en levande symbol för Fords banbrytande roll inom jordbruket. Tillverkad för att fira företagets framstående historia, bär den på en speciell charm och historisk tyngd.

 

En glimt av Ford 7810 historia

Ford 7810 är en del av den ikoniska 10-serien från Ford som skapades för att möta de krav som moderniseringen av jordbruket ställde. Den tillverkades från 1982 till 1991 och blev snabbt känd för sin pålitlighet och mångsidighet på fältet. En speciell silver-jubileumsutgåva släpptes 1989 för att fira 25 framgångsrika år av traktortillverkning. Den representerar en tid då innovation och prestanda satte standarden för moderna lantbruksmaskiner.

 

Ett unikt tillfälle hos Vaxxa Auktioner

Nu har du möjligheten att äga en del av detta historiska arv. Välbevarad med endast 3881 timmar och full av karakteristiska drag, är den till salu och söker en ny ägare som kommer att värdesätta dess betydelse. Ta chansen att förvärva den ikoniska modellen och låt den fortsätta berätta historien om Fords påverkan på jordbruksindustrin. Traktorn klubbas 2023-09-25 på vaxxa.se.

 

Gå till auktionen här

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original