Ford 7810 Jubileumsmodell – Ett ovärderligt arv på auktion hos Vaxxa

På Vaxxa Auktioner har en unik skatt dykt upp för traktor-entusiaster. En Ford 7810 jubileumsmodell som nu söker sin nästa ägare. Traktorn är mer än bara en arbetsmaskin; den är en levande symbol för Fords banbrytande roll inom jordbruket. Tillverkad för att fira företagets framstående historia, bär den på en speciell charm och historisk tyngd.

 

En glimt av Ford 7810 historia

Ford 7810 är en del av den ikoniska 10-serien från Ford som skapades för att möta de krav som moderniseringen av jordbruket ställde. Den tillverkades från 1982 till 1991 och blev snabbt känd för sin pålitlighet och mångsidighet på fältet. En speciell silver-jubileumsutgåva släpptes 1989 för att fira 25 framgångsrika år av traktortillverkning. Den representerar en tid då innovation och prestanda satte standarden för moderna lantbruksmaskiner.

 

Ett unikt tillfälle hos Vaxxa Auktioner

Nu har du möjligheten att äga en del av detta historiska arv. Välbevarad med endast 3881 timmar och full av karakteristiska drag, är den till salu och söker en ny ägare som kommer att värdesätta dess betydelse. Ta chansen att förvärva den ikoniska modellen och låt den fortsätta berätta historien om Fords påverkan på jordbruksindustrin. Traktorn klubbas 2023-09-25 på vaxxa.se.

 

Gå till auktionen här

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original