Auktioner inom affärsverksamheter

Här finns aktiva auktioner från butiker, varulager, kontor, restauranger och annat avseende affärsverksamheter. 

Visa filter
Stäng filter

Direktköp

Tyvärr finns inga direktköp tillgängliga.

Auktioner från affärsverksamheter

Här kan du buda på diverse inventarier från butiker, varulager, kontor, restauranger och caféer. Besök sidan ofta för att inte missa något till din verksamhet! Du kan lägga bud på kontorsinredning som skrivbord och skrivbordsstolar, köksinredning från restauranger och caféer eller exempelvis kassor och lagerinredning från butiker. Konkursauktioner har särskilda köpvillkor men det framgår tydligt i auktionsunderlaget om det är en konkursauktion.

Sälj inventarier på nätauktion

Har du inventarier från företaget att sälja? Ska ni byta lokaler eller ska företaget avyttras? Skapa ett företagskonto och sälj era inventarier med moms till högstbjudande på vaxxa.se. Har ni mycket att sälja kan en representant från Vaxxa komma ut på plats och hjälpa er med hela försäljningen.

Sålda objekt

Skapa konto

För att delta i budgivningar måste du vara inloggad. Skapa ett kostnadsfritt konto på några sekunder för att delta. 

Har du frågor?

På sidan Frågor & Svar har vi samlat de vanligaste frågorna. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att kontakta vår support!

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original