Vaxxa 2.2 och kommande version 2.5

Vi kliver in i ett nytt år med mängder av planer för hur vaxxa.se ska bli ännu bättre.

 

Under mellandagarna släppte vi den bästa bevakningsfunktionen på marknaden och nu vill vi ge er en liten inblick i vad vi jobbar på just nu.

 

Vaxxa 2.5 blir vår nästa stora uppdatering. Version 2.5 kommer att innehålla många uppdateringar för våra säljare. Bland annat en helt omdesignad kontosida med bättre struktur, tydligare navigation och förändrad layout. Det kan verka som en liten sak men vi gör många av våra ändringar baserad på feedback och vanliga frågor. Vi har under en tid nu uppmärksammat att det finns ett mönster kring hur svårt många har att hitta rätt. Nya säljare har exempelvis problem att hitta till publiceringsprocessen och säljare missar mycket viktig information som finns på kontosidan, därav lägger vi nu lite fokus på denna del av vår plattform.

 

I samband med detta så kommer även hela säljsidan att designas om. Listningen av objekt kommer att bli tydligare, menyn i publiceringsprocessen kommer förfinas och vi har även sett att säljsidan inte är speciellt responsiv/mobilanpassad för Iphones. Hela listsystemet i publiceringsprocessen kommer att bytas ut mot en mer flexibel lösning där vi snabbare kan ändra och justera efter er feedback. Upplevelsen för publicering via mobil är i stort fokus för denna uppdatering. I nästa blogginlägg gällande version 2.5 kommer vi att bjuda på lite bilder av designen.

 

En annan stor funktion som kommer förenkla för dig som säljare är möjligheten att ladda upp filmer direkt i publiceringsprocessen till vår YouTube kanal utan storleksbegränsning. Idag är detta ett manuellt utfört arbete som tar alldeles för mycket tid. Det långsamma momentet med att skicka filmer till oss gör både att säljare inte orkar ladda upp filmer på objekten och att vi får mindre tid till andra viktiga arbetsuppgifter. Vår publiceringsprocess ska vara krävande men enkel och effektiv.

 

Vi sitter i samtal med partners för att bygga vidare på e-id, alltså säkra inloggningar. Denna uppdatering kommer öka säkerheten även för många användare som loggar in utanför Sverige. Detta planerar vi att lansera i februari eller mars.

 

Vi har skrivit avtal med Carfax där köpare av främst bilar kommer erbjudas gratis Carfax rapporter som en del av auktionsunderlaget. En Carfax rapport innehåller all nödvändig information om fordonets historik som du annars inte får tillgång till utan kostnad. Detta är ytterligare ett steg i att öka tryggheten med att köpa fordon via Vaxxa. Möjligheten att ladda hem Carfax rapporter beräknas släppas i mars.

 

Uppdateringar senaste veckan (Version 2.2)

  • Automatisk bevakning på objekt ni lagt bud på.
  • Förändrad text och möjlighet att höja bud direkt i popup – När befintligt bud eller maxbud är samma som det bud du tänkt lägga.
  • Varning vid användande av Internet Explorer. Vaxxa.se och många andra webbplatser stödjer inte längre webbläsaren Internet Explorer.
  • Momsfältet är inte längre förinställd. Kräver nu ett aktivt val vid publicering.
  • Bugg i nya bildvisaren – fixat
  • Vissa annonsblockerare förhindrar visningen av bilder – fixat
  • Bläddringspilar saknades på bilder i Skador & anmärkningar efter byte till ny bildvisare – fixat
  • Inropningsavgift ändrat till Serviceavgift – samma sak men ett mer bekant ord.
  • Ny design på “Att köpa” och “Att sälja” sidorna.

Tack för denna gång!

Hälsningar,

Kim Högberg
Digital affärsutvecklare

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original