Vaxxa 2.1 – Bevakningar med livebudgivning

Välkommen till Vaxxa 2.1.

 

Version 2.1 av Vaxxas plattform fokuserar på köparen som vill ha koll på flera auktioner och buda samtidigt. Detta är en funktion som kommer vara väldigt användbar för alla köpare på Vaxxa, men det kommer också underlätta för er som deltar i budgivningar via mobil.

 

 

Säg hejdå till att leta fram objektet du tittade på för några dagar sedan och säg hejdå till att öppna flera flikar i din webbläsare. Med Vaxxas nya bevakningsfunktion kan du lägga objekt i en bevakningslista för att sedan snabbt kunna hitta samtliga objekt på en och samma sida. Ja, detta finns redan på många andra auktionssajter – därför tar vi steget längre!

 

Bevakningar hos Vaxxa erbjuder inte bara ett snabbt och smidigt sätt att hålla koll på intressanta objekt, du kan också delta i den pågående budgivningen utan att lämna sidan. Är du exempelvis intresserad av tre olika objekt som har auktionsavslut på samma dag, kan du från bevakningslistan hålla koll och buda på alla tre samtidigt! Säkerställ att du inte går miste om ett enda objekt som du vill ha med hjälp av bevakningar.

 

Lägg till objekt i din bevakningslista genom att klicka på hjärtsymbolen på en auktionsbild.

 

Vi är supernöjda att kunna presentera denna funktion för alla köpare på Vaxxa.

 

God jul och gott nytt år!

//Lars & Kim

 

 

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original