Handla på auktion med Vaxxa

På vaxxa.se handlar du enkelt objekt från olika företag, privatpersoner och konkursbon runt om i Sverige genom budgivning eller fast pris.

 

Varje vecka startar nya auktioner med allt från fordon och maskiner som bilar, släp och traktorer till praktiska elverktyg, kontorsmöbler och dörrar.

Varför Vaxxa
Vad får du?

Säkra betalningar

Du betalar för ditt köp till Vaxxa, och vi förvarar betalningen säkert på vårt klientkonto tills du har godkänt och hämtat objektet.

Buda istället för att pruta

Slipp obekväma prisförhandlingar; på Vaxxa budar du istället. Om reservationspriset inte uppnås, sköter vi förhandlingen mellan dig och säljaren.

Personlig support

Vi hjälper dig med stora som små frågor. Vi kanske inte har snabbaste dialekten, men vi är genuina, ärliga och ser alltid till att få jobbet gjort.

Privat eller Företag

Hos Vaxxa kan du välja att handla som privatperson eller företag​.

Bevakningar

Följ dina favoriter och buda på en och samma sida. Missa aldrig en auktion igen!

Full dokumentation

Utöver en trygg och säker auktion så får du och säljaren tydliga avtal på affären.

Så gör du

Köp med Vaxxa

Börja med att skapa ett privatkonto eller företagskonto. Befinner du dig inom Norden har du möjligheten att skapa konto och logga in med hjälp av din E-legitimation. Det är helt kostnadsfritt och du registrerar dig här.

Bläddra igenom alla auktioner eller selektera på kategorinivå. Vill du ta steget längre kan du också filtrera på märke, modell, geografisk plats och mycket mer.

Objekten säljs antingen med budgivning på auktion eller till fast pris via direktköp.

Med vår bevakningsfunktion kan du följa dina favoriter och buda på en och samma sida. Klicka på hjärtat på den auktion du vill bevaka. När du börjar delta i en budgivning, läggs auktionen automatiskt till i din bevakningslista.

När du handlar via auktion eller direktköp får du mejlinstruktioner om hur du ska gå tillväga. Betalning till Vaxxa ska inkomma inom 4 dagar. Om ingen specifik hämtningsdag är angiven måste du hämta objektet inom 7 dagar när du har fått säljarens kontaktuppgifter.

Så funkar Vaxxas

Försäljningsmetoder

På Vaxxa ges både privatpersoner och företag flexibiliteten att antingen själva lägga ut annonser för budgivning eller att överlåta hela försäljningsprocessen till en auktionsmäklare. Dessutom samarbetar vi med konkursförvaltare för att hantera utförsäljningar av konkursbon.

Dessa olika försäljningsmetoder medför olika förutsättningar. För att säkerställa en klar och smidig köpupplevelse för dig, specificeras tydligt vilken typ av försäljning varje annons avser.

Recensioner
Vad tycker andra om Vaxxa?
Jonas D
Mars 2024
Läs mer
Snabb återkoppling Bra möjlighet att sälja verktyg på 👍
AMG
Mars 2024
Läs mer
Smidigt att sälja hos dem och har mycket seriösa auktioner där det finns gott om information i form av bilder och bedömning av teknisk och visuellt skick på säljobjekten. Sånt saknas på många andra auktionssidor.
Susann A
Mars 2024
Läs mer
Återigen Så nöjd med vaxxa! Både som köpare och säljare.
Karl H
Februari 2024
Läs mer
Wow jättebra personlig service, rekommendationer, lätt att sälja och köpa
Föregående
Nästa
om vaxxa

Vaxxa Auktioner

Vaxxa.se är auktionssajten för dig som vill köpa och sälja objekt inom fordon, maskin, bygg och industri.

 

Vi vill göra det mer lättillgängligt för både privatpersoner och företag att sälja sina objekt med motivationen att bana väg för en mer cirkulär marknad. Därför har du valmöjligheten att sälja dina objekt själv eller ta hjälp av en auktionsmäklare, beroende på vad som passar dig bäst.

 

Vaxxa grundades i Älvsbyn, Norrbotten 2019 och blev uppköpt 2022. Idag är Vaxxa börsnoterat på Spotlight Stock Market i Sverige. Vi finns här för att erbjuda den mest förmånliga marknadsplatsen för begagnade objekt, med huvudkontor i Luleå och säljare från Kiruna till Malmö som når köpare över hela världen.

vanligaste frågor & svar
Har du fler funderingar?

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original