Vaxxa

Lansering Vaxxa 2.0

Under augusti 2020 bestämde vi oss. Det var dags att lansera vaxxa.se som en officiell auktionssajt. Testerna var över och en ny grafisk profil med ny design på auktionsplattformen stod redo.

 

Vaxxa.se lanseras och gensvaret är precis det vi hoppats på -“Tydligt och bra” “Snyggaste sidan för auktioner” “Så enkelt att förstå” och många fler kommentarer rasade in. Givetvis var allt inte positivt, som med alla digitala produkter hittar våra besökare problem och funktioner som borde fungera bättre eller som saknas. Vaxxa som ämnar att bli det självklara valet för auktioner på nätet börjar genast behandla denna feedback och konstruera lösningar.

 

Inom två veckors tid har vi släppt över ett dussin nya funktioner som förenklar, förtydligar och utökar auktionsplattformens möjligheter för köpare såväl som säljare.

 

I takt med att vi växer så hittar vi också administrativa utmaningar, vi har alltid tänkt att vi behöver ett ordersystem för att hantera alla auktionsavslut men nu är behovet stort. Frågan vi måste ställa oss är om vi ska hantera detta i ett befintligt ordersystem eller om vi ska bygga ett eget som är direkt integrerat i vår auktionssajt? Vi väljer det sistnämnda.

 

Med funktioner som automatiska mailutskick, orderstatusar, loggar, automatiskt avtalsskapande, prisberäkning och mycket mer så kan vi under slutet av september effektivt börja jobba med vårt egna ordersystem som vi kallar UB.

 

Vår självbetjäningstjänst är unik på marknaden och den gör det enkelt för säljare på vaxxa.se att publicera sina objekt helt på egen hand, men utmaningarna är många. Vi behöver utveckla ett sätt att administrera hur alla kategorier ska kunna förändras och anpassas utan att vår utvecklare ska behöva göra allt själv. Vi behöver strukturera kategorier men också komplettera med fält som krävs för olika typer av maskiner och fordon. Vår utvecklare, Lars, bygger en drag-n-drop lösning som gör att samtliga på Vaxxa AB kan underhålla och förändra detta snabbt och effektivt. Detta är en faktor till hur vi så snabbt kan uppfylla våra säljares önskemål och felanmälningar.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original