Blocket.se och avslut på året

Det har varit ett intensivt år för Vaxxa. Vi har fortsatt att satsa och tro på vår produkt och våra anställda. Vi har hela tiden försökt hitta olika sätt att göra affärer på med dagens restriktioner. Den skada som pandemin har orsakat på våra befintliga såväl som potentiella kunder har minst sagt varit märkbar.

 

Men utvecklingen av vaxxa.se har absolut inte stannat av och verkligen inte saktat ner. Under slutet på året har vi inte bara öppnat upp för byggindustrin, vi har också jobbat stenhårt på att stärka samarbetet med Blocket.se och att förbättra många delar av kundupplevelsen, för både köpare och säljare.

 

Det är tack vare er feedback som vår plattform ständigt förändras till det bättre. Vi tänkte dela med oss av en liten sammanfattning av årets nya funktioner sen avrundar vi med lite kort info om vad som kommer.

 

 • Utökat Blocketsamarbete
  Vi har byggt vidare på vår integration mot Blocket vilket nu innebär att vissa auktionsobjekt, som tidigare inte kunde skickas automatiskt till Blocket, nu gör det för samtliga kategorier. Detta hjälper inte bara våra auktioner att snabbt hitta intressenter men det minskar också belastningen på våra anställda och sparar tid från ett annars tidskrävande arbete med manuell publicering. Ni kommer nu att se att majoriteten av våra Blocketannonser innehåller en länk till auktionen samt inte lägre har ett pris på 100kr. På grund av tekniska begränsningar hos Blocket så är tyvärr detta inte möjligt att visa eller dölja på alla objekt.

 

 • Utökade videomöjligheter
  Våra säljare har nu möjlighet att lägga upp filmer på sina objekt för att kunna ge en tydlig och korrekt bild av objektet. Filmer är inte obligatoriska men vi uppmanar alltid säljare att spela in videoklipp på sina objekt.

 

 • Garantiförfrågningar
  Vi har ordnat så att garantiförfrågningar går att skicka in på objekt som uppfyller kraven för att teckna garanti hos Svensk Bilgaranti. Är objektet inte enligt kraven på antal mil och årsmodell, visas inte knappen på aktiva auktioner.

 

 • Automatiska mailutskick
  Vi har fått mycket bra feedback från våra köpare under senaste halvåret och har därför hittat mindre brister eller otydligheter i våra mejlutskick. Dessa har blivit åtgärdade, så nu hoppas vi att våra utskick är tydligare gällande vissa frågor.

 

 • Uppdaterade villkor
  I takt med att vi växer och får fler kunder hittar vi också otydliga formuleringar i våra villkor. Har ni inte läst villkoren under den senaste månaden så ber vi er göra det igen.

 

 • Buggar och prestanda
  Vi har åtgärdat en mängd mindre buggar som orsakade felaktiga ordrar, mejlutskick m.m. Vi jobbar dagligen med att optimera och förbättra prestandan på vår plattform. Det som ni upplevt som segt eller kanske upplever som segt än idag kommer att åtgärdas snarast.

 

Kommande funktioner

 • Automatisk videouppladdning utan storleksbegränsning (för säljare)
 • Bevakningar – Följ dina favoritobjekt och buda från ett och samma ställe. (för köpare)
 • Inbyggt testprotokoll i publiceringsprocessen (för säljare)
 • Uppdaterad design av säljsida och publiceringsprocess (för säljare)
 • Optimering av budrutan – Tydligare layout och bättre prestanda (för köpare)
 • Digitala avtal – Tidigast i mars/april (för köpare & säljare)

Mer om dessa funktioner kommer att släppas löpande under 2021 i vår blogg.

 

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original