Auktionssajten Vaxxa.se lanserar unik tjänst för hantering av konkurser

Vaxxa.se har sedan starten fokuserat på att skapa en auktionsplattform som bryter mönstret för digitala auktioner. Det unga bolaget vars tjänst bygger på självbetjäning med personlig support, är nu redo att erbjuda sin plattform till konkursförvaltare för att hantera konkurser på ett helt nytt sätt.

 

På Vaxxa.se är det säljaren själv som publicerar sina objekt efter att ha genomgått den intervjubaserade publiceringsprocessen, därefter tar Vaxxa över jobbet fram till att affären är genomförd. Vaxxas modell medför ett nytt sätt att kunna hantera konkurser och är nu redo att erbjuda sin plattform till konkursförvaltare.

 

Vaxxas tjänst är huvudsakligen riktad mot de konkursbon där statliga skyddet med lönegarantin används och personal fortfarande jobbar kvar. Vaxxa tror på att använda expertisen och resurserna hos personalen för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en snabb, kostnadseffektiv och enkel utförsäljning som når hundratusentals köpare.

Att kunna erbjuda vår unika självbetjäningstjänst kostnadsfritt till konkursförvaltare samt till företag som är i behov av att snabbt få in kapital genom avyttring, visar hur automatiserad och kostnadseffektiv Vaxxamodellen är, säger Pär Larsson, VD.

Personalens ansvar blir att fotografera, beskriva och publicera objekten. Detta görs snabbt och enkelt via självbetjäningstjänsten efter att Vaxxa som ansvarar över kvalité och resultat, utfört en uppstart med personalen på plats eller över videomöte.

 

Med en helt digital och kostnadsfri tjänst, driver Vaxxa utvecklingen av den cirkulära handeln med den långsiktiga ambitionen att bli det självklara valet för auktioner inom fordon, maskiner, bygg och industri.

Vårt team jobbar intensivt för att skapa den absolut bästa tjänsten på marknaden och vi leder redan nu vägen. Tack vare en god dialog med våra köpare och säljare så säkerställer vi att vår plattform utvecklas med deras önskemål i fokus. Vår intervjubaserade publiceringsprocessen är framtagen för att framhäva och göra beskrivningen av objektet så tydligt och professionellt som möjligt. Vi hjälper säljaren att lyfta fram information som gör köparen trygg i sin köpprocess. En trygghet som resulterar i bättre bud för säljaren som följd, säger Pär Larsson.

Läs mer om att hantera konkurser på Vaxxa.se här.

 

Pär Larsson
VD & Grundare
[email protected]
010-777 10 01

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original