Två sätt att sälja

Självbetjäning

Hantera konkurser på ett helt nytt sätt. För dig med statlig lönegaranti och personal som jobbar kvar.

Fullservice

Få hjälp med hela affären från förberedande till auktionsavslut och utlämning.

Hantera konkurser
på ett helt nytt sätt

I de fall ni väljer att införa statlig lönegaranti och personalen jobbar kvar så är vi rätt val för hanteringen av ert konkursbo. Vi tror på att använda expertisen och resurserna hos personalen för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en snabb, kostnadseffektiv och enkel utförsäljning som når hundratusentals köpare.

Varför Vaxxa

Vaxxa.se är e-auktionsplattformen där säljaren själv publicerar objektet. Vår intervjubaserade publiceringsprocess är den första i sitt slag. Säljaren ger sin bedömning om objektet genom att välja det påstående som passar bäst in, en motfråga ställs beroende på val av påstående. Kompletterat med bilder och film säkerställer vi kvalitén på objektbeskrivningen.

 

Alla auktioner granskas av oss, vår säljsupport med lång branschvana och säljerfarenhet hjälper och ger tips  i publiceringsprocessen. Säljaren är expert på objektet, vi är expert på att sälja det!

 

Sälj helt kostnadsfritt då ni själv publicerar objekt.

Personalens ansvar

Personalens ansvar blir att fotografera, beskriva och publicera objekten via vår självbetjäningstjänst på vaxxa.se. Detta görs snabbt och enkelt och vaxxa.se håller en kostnadsfri uppstart med personalen på plats eller över videomöte. Personalen ansvarar för utlämning av objekten.

Vårt ansvar

Vaxxas personliga support hjälper säljaren med auktionsförfarandet, säkra betalningar och ekonomiska underlag. Vi hjälper också alla köpare med finansiering och transportlösningar. 


Tryggt och säkert med BankID

Vaxxa levererar en trygg och smidig tjänst med säker inloggning och signering – användarna får identifiera sig med BankID vilket förhindrar oseriösa bud och bedrägeri.

Uppstart & support

Vi sköter allt åt er bortsett från publiceringen och utlämning. 

Det här är ett försäljningsupplägg som är tidseffektivt och billigare.

Boka kontakt om självbetjäning

Fullservice

Vi hjälper till med försäljningen till en fast provision på 8% oavsett objektstyp och tidsåtgång.

 

En representant från Vaxxa kommer ut och hjälper till att förbereda alla objekt för auktion. Vi arbetsleder samt ansvarar över kvalitét, resultat och genomförande av visning och utlämning av objekten.

Bli kontaktad om fullservice

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original