Bild av en motorcykelannons på en online marknadsplats

Sälja MC – 3 enkla tips hos Vaxxa

Vill du sälja din motorcykel snabbt och till bästa pris? Här listar vi 3 tips som ökar dina chanser för en snabb och lyckad motorcykelförsäljning på Vaxxas nätauktion.

Förbered motorcykeln inför nätauktion på Vaxxa

Dina annonsbilder är det första spekulanten möts av och kan avgöra om du får bud på din motorcykel eller inte. Ett positivt första intryck är avgörande, och därför lönar det sig alltid att rengöra och polera motorcykeln innan du fotograferar den.


Fota motorcykeln ur flera vinklar, så att alla detaljer och eventuella tillbehör syns tydligt. Glöm inte att visa eventuella defekter, det ökar trovärdigheten i din annons och minskar risken för missförstånd.

Informera om motorcykelns historik

Köpare vill känna till historiken och all viktig information om motorcykeln. Spara kvitton på inköp av utrustning och utförda tjänster till motorcykeln för att stärka ditt förtroende som både ägare och säljare. Specificera i annonsen hur och när motorcykeln har servats.


Köpare kan även vara intresserade av hur motorcykeln har använts – har den till exempel körts mest på landsväg, i stadsmiljö eller off-road?

Motor och utrustning

Motorcykelns skick och motorcykelns utrustning är avgörande för köparens intresse. Informera om motorns skick, antal körda mil och eventuella serviceintervall.

 

Lista även all extrautrustning som följer med motorcykeln, som väskor, extraljus, GPS, skyddsbågar och annan säkerhetsutrustning. Detta kan höja värdet på din motorcykel och göra den mer attraktiv för köpare.

Nu är du redo för en snabb och lyckad motorcykelförsäljning! Lycka till med din försäljning på Vaxxa. Vi säkrar köparen och betalningen innan utlämning!

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original