Vaxxa stöttar XL-BYGGs välgörenhetsprojekt

XL-BYGG Umeå bygger en lekstuga till förmån för “Min Stora Dag”. Den färdiga lekstugan kommer att auktioneras ut på Vaxxa.se och pengarna gå oavkortat till organisationen “Min Stora Dag”.

 

Initiativtagaren till projektet är Daniel Sandström, som till vardags arbetar med företagskunder på XL-BYGG Umeå. Han har tagit hjälp av leverantörer och kollegor för att starta projektet.

 

Vi kan tillsammans bidra till att göra något bra. Jag tror det barn som får denna lekstuga kommer ha väldigt roligt, samtidigt som fler barn kommer ha möjlighet att få sina önskningar uppfyllda genom ”Min Stora Dag, säger Daniel.

Ritningen till drömlekstugan har Umeå-företaget RE Design tagit fram. Materialet skänks från XL-BYGG och generösa leverantörer och byggandet står Daniel själv för, ihop med kollegor.

 

Vaxxa blev tillfrågad om att auktionera ut lekstugan till högstbjudande och tackade glädjande och hedrande ja till erbjudandet. Lekstugan beräknas vara klar senast till påsk och kommer därefter auktioneras ut till högstbjudande. Alla pengar kommer oavkortat gå till organisationen “Min Stora Dag, som sätter guldkant på vardagen för svårt sjuka barn och ungdomar.

 

Vi är jätteglada att få vara med och stötta det här fina projektet. Vi imponeras av sådana här initiativtagare och självklart vill vi vara delaktiga på det sättet vi kan, säger Pär Larsson, VD på Vaxxa.

Läs mer om projektet på XL-BYGGs hemsida här.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original