Vaxxa stöttar XL-BYGGs välgörenhetsprojekt

XL-BYGG Umeå bygger en lekstuga till förmån för ”Min Stora Dag”. Den färdiga lekstugan kommer att auktioneras ut på Vaxxa.se och pengarna gå oavkortat till organisationen ”Min Stora Dag”.

 

Initiativtagaren till projektet är Daniel Sandström, som till vardags arbetar med företagskunder på XL-BYGG Umeå. Han har tagit hjälp av leverantörer och kollegor för att starta projektet.

 

Vi kan tillsammans bidra till att göra något bra. Jag tror det barn som får denna lekstuga kommer ha väldigt roligt, samtidigt som fler barn kommer ha möjlighet att få sina önskningar uppfyllda genom ”Min Stora Dag, säger Daniel.

Ritningen till drömlekstugan har Umeå-företaget RE Design tagit fram. Materialet skänks från XL-BYGG och generösa leverantörer och byggandet står Daniel själv för, ihop med kollegor.

 

Vaxxa blev tillfrågad om att auktionera ut lekstugan till högstbjudande och tackade glädjande och hedrande ja till erbjudandet. Lekstugan beräknas vara klar senast till påsk och kommer därefter auktioneras ut till högstbjudande. Alla pengar kommer oavkortat gå till organisationen ”Min Stora Dag, som sätter guldkant på vardagen för svårt sjuka barn och ungdomar.

 

Vi är jätteglada att få vara med och stötta det här fina projektet. Vi imponeras av sådana här initiativtagare och självklart vill vi vara delaktiga på det sättet vi kan, säger Pär Larsson, VD på Vaxxa.

Läs mer om projektet på XL-BYGGs hemsida här.

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original