Vaxxa startar 2023 med rekordsatsning

2023 startar med raketfart på Vaxxa med 30 nyrekryterade auktionsmäklare över hela Sverige. André Simon i Åre är en av Vaxxas nya auktionsmäklare. 

 

Vaxxa storsatsar på rekrytering och har nu över 30 auktionsmäklare i olika delar av landet. Det innebär att allt fler som vill ha hjälp med hela försäljningen på Vaxxa har tillgång till en auktionsmäklare i sitt närområde. Med ett rekordintresse för tjänsten inkom det över 300 intresseanmälningar varav 115 intervjuer genomfördes under december och januari månad.

 

“Det stora intresset tror vi beror på vår inriktning att vara dem som sätter både säljare, mäklare och köpare i fokus genom opartiska bedömningar samt konkurrenskraftiga reservationspriser. Samtliga mäklare besitter väldigt stor kunskap inom sitt område. Vi är mycket nöjda med rekryteringen.” – Kalle Frindberg, VD

Auktionsmäklarnas uppdrag underlättas av en coachningsansvarig hos Vaxxa för att på så sätt bidra till bra kundupplevelser för dig som både köper och säljer med Vaxxa. André Simon från Järpen, Åre kommun, är en av de nya mäklarna. André har jobbat med lastbilar och entreprenadmaskiner i 38 år och mekat med det mesta på hjul.

 

“Jag tycker att det känns roligt och intressant att ha fått chansen att jobba som auktionsmäklare hos Vaxxa. Det är väldigt roligt att åka ut till alla trevliga kunder och hjälpa dem med en så enkel och smidig försäljning som möjligt!” – André Simon, Auktionsmäklare

 

Auktionsmäklarna hjälper både privatpersoner och företag att sälja på Vaxxas nätauktion. Vill du slippa allt det praktiska med försäljningen kan du kontakta oss direkt via ett formulär här. 

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original