Vaxxa startar 2023 med rekordsatsning

2023 startar med raketfart på Vaxxa med 30 nyrekryterade auktionsmäklare över hela Sverige. André Simon i Åre är en av Vaxxas nya auktionsmäklare. 

 

Vaxxa storsatsar på rekrytering och har nu över 30 auktionsmäklare i olika delar av landet. Det innebär att allt fler som vill ha hjälp med hela försäljningen på Vaxxa har tillgång till en auktionsmäklare i sitt närområde. Med ett rekordintresse för tjänsten inkom det över 300 intresseanmälningar varav 115 intervjuer genomfördes under december och januari månad.

 

”Det stora intresset tror vi beror på vår inriktning att vara dem som sätter både säljare, mäklare och köpare i fokus genom opartiska bedömningar samt konkurrenskraftiga reservationspriser. Samtliga mäklare besitter väldigt stor kunskap inom sitt område. Vi är mycket nöjda med rekryteringen.” – Kalle Frindberg, VD

Auktionsmäklarnas uppdrag underlättas av en coachningsansvarig hos Vaxxa för att på så sätt bidra till bra kundupplevelser för dig som både köper och säljer med Vaxxa. André Simon från Järpen, Åre kommun, är en av de nya mäklarna. André har jobbat med lastbilar och entreprenadmaskiner i 38 år och mekat med det mesta på hjul.

 

”Jag tycker att det känns roligt och intressant att ha fått chansen att jobba som auktionsmäklare hos Vaxxa. Det är väldigt roligt att åka ut till alla trevliga kunder och hjälpa dem med en så enkel och smidig försäljning som möjligt!” – André Simon, Auktionsmäklare

 

Auktionsmäklarna hjälper både privatpersoner och företag att sälja på Vaxxas nätauktion. Vill du slippa allt det praktiska med försäljningen kan du kontakta oss direkt via ett formulär här. 

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original