Vaxxa har öppnat upp för maskinhandlare och ingår samarbete med Kiwa Inspecta

Fordonsauktionssajten Vaxxa.se och besiktningsföretaget Kiwa Inspecta har ingått samarbetsavtal. Kiwa ska utföra omfattande statuskontroller på begagnade maskiner och fordon åt Vaxxas vägnar.

 

Det är jätteviktigt att vi som partner till branschen är noga med att verifiera skador och skadekostnader även på inbyten som aldrig når maskinhandlarens anläggning, säger Pär Larsson VD Vaxxa.

 

Vaxxa som säljer objekt åt fordons- och maskinhandlare har gett Kiwa Inspecta i uppdrag att genomföra statuskontroller på begagnade maskiner och fordon ute på fält, enligt Vaxxas testprotokoll inom entreprenad och lantbruk. De har jobbat fram den här lösningen i samråd med maskinhandlare för att handlarna på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna hantera alla inbyten, oavsett pris och märke.

 

Det här är ytterligare ett steg mot en tryggare affär för alla våra registrerade köpare. För våra registrerade handlare innebär det också en fördel då de auktionsobjekt som har professionella testprotokoll får de bästa buden, säger Pär Larsson.

 

Kiwa Inspecta som största besiktningsföretag med sina 750 anställda från Kiruna i norr och Malmö i söder, tillhandahåller tjänster inom besiktning, provning, certifiering, teknisk konsultation och utbildning.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original