Vaxxa har nominerats till Årets hållbara e-handelsresa 2022

Vaxxa är en av de e-handelsbolag som har chansen att koras till Årets hållbara e-handelsresa 2022, som prisas av Breakit och Svea Bank. Priset delas ut på Breakit E-com day den 6 april 2022.

 

Många e-handelsbolag jobbar på olika sätt för att bidra positivt till vår planet och detta vill Breakit tillsammans med Svea Bank uppmärksamma. Priset tilldelas det e-handelsbolag som uppfyller kriterier så som att; företaget har påbörjat en resa mot att bli helt hållbara; Att företaget har ett hållbarhetstänkt som genomsyrar hela bolaget; och att företaget inspirerar andra i branschen att bana vägen för ett mer hållbart samhälle.

 

Vaxxa har nominerats till tävlingen och vinnaren koras onsdag den 6 april på Breakits stora e-handelsevent E-com day 2022 i Stockholm. I prispotten finns en fin statyett, prispengar och förstår, äran.

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original