Vaxxa har nominerats till Årets hållbara e-handelsresa 2022

Vaxxa är en av de e-handelsbolag som har chansen att koras till Årets hållbara e-handelsresa 2022, som prisas av Breakit och Svea Bank. Priset delas ut på Breakit E-com day den 6 april 2022.

 

Många e-handelsbolag jobbar på olika sätt för att bidra positivt till vår planet och detta vill Breakit tillsammans med Svea Bank uppmärksamma. Priset tilldelas det e-handelsbolag som uppfyller kriterier så som att; företaget har påbörjat en resa mot att bli helt hållbara; Att företaget har ett hållbarhetstänkt som genomsyrar hela bolaget; och att företaget inspirerar andra i branschen att bana vägen för ett mer hållbart samhälle.

 

Vaxxa har nominerats till tävlingen och vinnaren koras onsdag den 6 april på Breakits stora e-handelsevent E-com day 2022 i Stockholm. I prispotten finns en fin statyett, prispengar och förstår, äran.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original