Vaxxa etablerar samarbete med handelsplatsen Mascus

Glädjande nyheter till alla befintliga såväl som blivande maskinhandlare på Vaxxa.

 

Vi kan glatt meddela att vi ingått samarbete med världens största handelsplats för tunga maskiner och kommersiella fordon. Mascus har med sina 3 350 000 månatliga besökare stor påverkan på trafiken och möjligheterna att hitta en köpare för objekt inom maskinbranschen.

 

Det här samarbetet innebär att maskinhandlare hos Vaxxa utöver att få sina objekt exponerade på handelsplatser som Blocket, BytUpp och Industritorget, samt sociala medier, nu även får helt kostnadsfritt sina objekt publicerade på Mascus.se.

 

Detta öppnar upp för en mer global marknad av potentiella köpare där Vaxxa såklart fortsatt hjälper köparna med svar på frågor samt transport- och finansieringslösningar. På Mascus hittar vi köpare intresserade av lantbruk, transportfordon, skogsmaskiner, entreprenad, materialhantering och grönytemaskiner.

Nu är det perfekta tillfället att frigöra kapital och öka omsättningshastigheten med bättre förutsättningar än någonsin på Vaxxa, säger Pär Larsson – VD

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original