Vaxxa etablerar i Värmland med entreprenörer i täten

Efter många år inom sina respektive familjeföretag går Patrik Olsson och Stefan Tanskanen samman för att satsa på nätauktioner med Vaxxa. Nu bygger de upp och sköter lagerhanteringen i Kristinehamn via nytt Vaxxa Center, med uppdrag som auktionsmäklare.

 

Patrik Olsson och Stefan Tanskanen är välkända namn i Kristinehamn, kopplade till sina tidigare företag Olssons Städ och Nordic Husbilar. Trots att de har arbetat i olika branscher, har de alltid haft koll på varandra.

 

De båda var redo för nya utmaningar, och när Stefan hörde talas om Vaxxa genom en kontakt som arbetar med auktionsbolaget i Umeå, fascinerades han av möjligheterna. Stefan kontaktade Patrik och berättade om Vaxxa, och de kom då fram till att det är det här de vill göra. Kalle Frindberg och Peter Backman från Vaxxa i Luleå reste till Kristinehamn för att diskutera samarbetet med dem och därefter blev det bestämt – Ett Vaxxa Center för lagerhantering med Stefan och Patrik i täten.

Christoffer Olsson, Kalle Frindberg, Stefan Tanskanen, Patrik Olsson och Peter Backman. FOTO: Magnus Carlsson, publicerad med tillstånd av NKP


Vi är väldigt stolta att rekrytera kompetensen som Patrik och Stefan har. Deras erfarenhet och lokalkännedom är ovärderliga tillgångar för Vaxxas etablering i Värmland.
– Kalle Frindberg, Vaxxa

I uppdraget som auktionsmäklare kommer de att vara engagerade på flera fronter – från att identifiera säljare till att hantera deras försäljningsobjekt. Mindre objekt tas in till företagets lager, Vaxxa Center, och lämnas därefter ut till köparen. Både privatpersoner och företagare kan lämna in objekt för försäljning. För större eller specialiserade objekt, som skördare, åker de ut och fotograferar objektet på plats inför budgivning.

 

Vi ser fram emot att hjälpa både köpare och säljare att göra bra affärer, så att begagnade fordon och maskiner får nytta hos nya ägare.
– Stefan Tanskanen

 

Med deras bakgrund inom olika branscher och deras gemensamma intresse för försäljning och företagande, ser Stefan och Patrik fram emot att bygga upp Vaxxa i Värmland.

 

 

Vaxxa Centret finns i Kristinehamn men Patrik och Stefan är behjälpliga även i närliggande orter. Har du något att sälja är du välkommen att kontakta dem idag.

 

Stefan Tanskanen utgår från Karlskoga

070 – 593 21 90
[email protected]

 

Patrik Olsson utgår från Kristinehamn
073 – 032 01 20
[email protected]

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original