Nu erbjuder Vaxxa garanti för MC-köp

Att köpa begagnad motorcykel ska vara spännande men samtidigt enkelt och tryggt. Vaxxa utökar därför tryggheten för dig som köper motorcykel, med möjligheten att lägga till en garanti på köpet.

 

Tack vare Svensk Bilgaranti kan du nu köpa till en garanti, inte bara för bilar utan även för motorcyklar. Garantin täcker de flesta kostsamma reparationerna och ger ett förstärkt skydd för vitala delar som motor, motorelektronik och växellåda. Självrisk och bärgning ingår och dessutom väljer du själv en verkstad som passar dig, i de fall motorcykeln behöver lämnas in för reparation.

 

Vi ser alltid till fler alternativ för ett tryggare köp hos oss, därför är vi glada att kunna erbjuda den här garantin till våra MC-köpare, säger Pär Larsson – VD

AB Svenskbilgaranti Gruppen är den ledande aktören inom garantitjänster på den nordiska fordonsmarknaden. De är specialiserade på att utveckla garantikoncept till den nordiska fordonsbranschen.

 

Läs mer om garantin

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original