Nu erbjuder Vaxxa garanti för MC-köp

Att köpa begagnad motorcykel ska vara spännande men samtidigt enkelt och tryggt. Vaxxa utökar därför tryggheten för dig som köper motorcykel, med möjligheten att lägga till en garanti på köpet.

 

Tack vare Svensk Bilgaranti kan du nu köpa till en garanti, inte bara för bilar utan även för motorcyklar. Garantin täcker de flesta kostsamma reparationerna och ger ett förstärkt skydd för vitala delar som motor, motorelektronik och växellåda. Självrisk och bärgning ingår och dessutom väljer du själv en verkstad som passar dig, i de fall motorcykeln behöver lämnas in för reparation.

 

Vi ser alltid till fler alternativ för ett tryggare köp hos oss, därför är vi glada att kunna erbjuda den här garantin till våra MC-köpare, säger Pär Larsson – VD

AB Svenskbilgaranti Gruppen är den ledande aktören inom garantitjänster på den nordiska fordonsmarknaden. De är specialiserade på att utveckla garantikoncept till den nordiska fordonsbranschen.

 

Läs mer om garantin

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original