Vaxxa 5.0 – Nytt förbättrat annonsverktyg

Vaxxa 5.0 introducerar ett nytt förbättrat annonseringsverktyg. Vi har utvecklat ett system som hjälper dig skapa väldokumenterade och intresseväckande annonser. En helt ny funktion som ingen annan auktionssajt har.

 

Vi vet att det kan vara svårt att komma ihåg exakt vilken utrustning din bil har, eller vilka typer av egenskaper företagets gaffeltruck har. Samtidigt som att du som köpare vill vara välinformerad innan du deltar i någon budgivning.

 

Nu är därför varje auktionskategori skräddarsydd med anpassade utrustningsalternativ, val av egenskaper, ja/nej-frågor och andra likande vägval. Det hjälper dig som lägger upp annonser på Vaxxa att skapa väldokumenterade och intresseväckande auktioner. Du vägleds till en komplett annons helt enkelt.

 

Vi har sedan länge haft ett intervjubaserat moment som vi kallar Säljarens bedömning. Säljarens bedömning består av en rad alternativ som säljaren ska välja utefter de kriterier som stämmer bäst överens med objektet. Vi såg däremot ett behov av att förbättra funktion och utseende av både Säljarens bedömning och annonsuppladdningen i stort.

 

Resultatet blev ett helt nytt annonsverktyg som bidrar till att du aldrig mer fundera på vad en köpare vill veta; det har vi redan gjort åt dig.

 

Se över vad du har att sälja och lägg ut en annons inför en 7-dagars budgivning. Vi tar sedan över och svarar på frågor från budgivare, upprättar köpekontrakt, hanterar betalningar, löser lån, verkställer ägarbyten och mycket mer.

 

Utforska ett bättre sätt att sälja och skapa en auktion här.

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original