Vaxxa 5.0 – Nytt förbättrat annonsverktyg

Vaxxa 5.0 introducerar ett nytt förbättrat annonseringsverktyg. Vi har utvecklat ett system som hjälper dig skapa väldokumenterade och intresseväckande annonser. En helt ny funktion som ingen annan auktionssajt har.

 

Vi vet att det kan vara svårt att komma ihåg exakt vilken utrustning din bil har, eller vilka typer av egenskaper företagets gaffeltruck har. Samtidigt som att du som köpare vill vara välinformerad innan du deltar i någon budgivning.

 

Nu är därför varje auktionskategori skräddarsydd med anpassade utrustningsalternativ, val av egenskaper, ja/nej-frågor och andra likande vägval. Det hjälper dig som lägger upp annonser på Vaxxa att skapa väldokumenterade och intresseväckande auktioner. Du vägleds till en komplett annons helt enkelt.

 

Vi har sedan länge haft ett intervjubaserat moment som vi kallar Säljarens bedömning. Säljarens bedömning består av en rad alternativ som säljaren ska välja utefter de kriterier som stämmer bäst överens med objektet. Vi såg däremot ett behov av att förbättra funktion och utseende av både Säljarens bedömning och annonsuppladdningen i stort.

 

Resultatet blev ett helt nytt annonsverktyg som bidrar till att du aldrig mer fundera på vad en köpare vill veta; det har vi redan gjort åt dig.

 

Se över vad du har att sälja och lägg ut en annons inför en 7-dagars budgivning. Vi tar sedan över och svarar på frågor från budgivare, upprättar köpekontrakt, hanterar betalningar, löser lån, verkställer ägarbyten och mycket mer.

 

Utforska ett bättre sätt att sälja och skapa en auktion här.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original