Vaxxa 4.0 – Digitalt från början till slut

Vaxxa 4.0 introducerar E-signering! 

 

Vi på Vaxxa strävar alltid efter att ligga i framkant med våra funktioner och möjligheter, och nu har den sista pusselbiten för att sköta allting digitalt fallit på plats. Vi har infört E-signering för undertecknande av köpekontrakt.

 

Alla framtida affärer på Vaxxa kommer hädanefter ske 100% digitalt. Vaxxas kunder kommer signera avtalen avseende sina köp och försäljningar med sitt BankID. Det innebär en säkrare, snabbare och framförallt enklare process för Vaxxas köpare och säljare.

 

Har du ännu inte använt Vaxxa är detta ett utmärkt tillfälle att börja sälja till högstbjudande på vår auktionssajt. Via vår unika self-service lösning kan du själv lägga upp ditt försäljningsobjekt inför försäljning på Vaxxas nätauktion – Vi kan lova en enkel och digital försäljningsprocess från början till slut!

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original