Tobias lyckas sälja allt han vill – så gör han

Begagnatmarknaden är hetare än någonsin och allt fler upptäcker fördelarna med att köpa och sälja online. Men det är inte alla som känner sig trygga med att sälja privat – då är en auktionssajt som Vaxxa ett perfekt alternativ.

 

Tobias Johansson i Uppsala säljer regelbundet maskiner och redskap med Vaxxa sedan drygt ett år tillbaka och är mycket nöjd med tjänsten. I stort sett allt han har lagt ut till försäljning har sålts på första auktionen – och det finns det en särskild förklaring till. När reservationspriset inte uppnås hjälper Vaxxa till.

 

“Personalen är helt fantastisk och ringer högsta budgivare och frågar om personen kan tänka sig att betala reservationspriset. Vaxxa jobbar hårt för att mina varor ska bli sålda och i stort sett allt vi har annonserat har gått på första auktionen. Deras förmåga att prata med budgivare har gjort att det ofta blir en försäljning.”

Han har sålt allt från traktorer till en vattenscooterbrygga och säljer just nu det som efterfrågas för säsongen – gräsklippare, grävmaskiner och redskapsbärare. Vaxxas auktioner går att följa i realtid och säljaren håller smidigt koll på alla inkommande bud. Tobias Johansson följer alltid sina budgivningar med spänning.

 

“Det är väldigt olika hur många budgivare mina objekt har. Det kan vara allt från fem till 25 budgivare. Men nedräkningen är alltid lika rolig att följa. Jag utbrister ganska ofta: Nu jäklar har jag fått ett bud!”

Som rutinerad säljare anser han Vaxxa vara helt unika i sitt sätt att bedriva auktionssajt.

 

“Det här bolaget sticker ut framför allt på ett plan – supporten är fenomenal – det går alltid att få tag i någon. Undrar vi något är Vaxxa alltid snabba att återkoppla.”

Det som också skiljer bolaget från andra liknande är hur annonsen skapas. Tobias Johansson uppskattar att han kan göra sina annonser själv av flera anledningar.

 

“Vi gör jobbet själva: knäpper foton och beskriver objektet. Det passar oss och gör också att vi slipper betala förmedlingsavgift. Det är suveränt om man vill hålla nere utgifterna. Sen underlättar det att gränssnittet, där man gör själva annonsen, är så enkelt.”

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original