Vaxxad Sandvik UJ440E

Nytt slutprisrekord på Vaxxa.se – Öppnar samtidigt för privatpersoner att sälja

4,3 miljoner är det nya slutprisrekordet på auktionsplattformen Vaxxa.se med huvudkontor i Piteå. Auktionsavslutet ägde rum i måndags och den mobila käftkrossen Sandvik UJ440E med sin ägare från Norrbotten får en ny hemort i Värmland.

 

Vaxxa blir samtidigt nu den första auktionsplattformen i Sverige som erbjuder privatpersoner att själva publicera och sälja inom kategorierna fordon, maskiner, bygg och industri. Sedan start augusti 2020 har endast företag kunnat sälja på auktionsplattformen. I samband med förändrade publiceringskrav och förbättrade funktioner var teamet på Vaxxa nu redo att erbjuda tjänsten även för privatpersoner.

 

Vi har jobbat intensivt för att skapa den absolut bästa köp- och säljtjänsten på marknaden. Vår intervjubaserade publiceringsprocess säkerställer skicket otroligt bra. Vi känner oss helt trygga med att bli en auktionsplattform för alla, säger Pär Larsson, grundare av Vaxxa.se.

Slutprisrekord i all ära, men den försäljning som gett mest avtryck på Vaxxas team är den riktigt välanvända grisvåg, som inte bara såldes, utan även gick för 700% mer än säljarens reservationspris med massor av budgivare.

 

Skämtsamt brukar jag säga att allt från rostiga spikar till trasiga månraketer går att sälja, vi ser att det finns köpare på allt, säger Pär Larsson.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original