Ny IR-hemsida lanserad efter lyckad fusion mellan Augeo Group och Vaxxa

Efter en framgångsrik sammanslagning mellan Augeo Group AB och Vaxxa AB samt namnbyte till Vaxxa har bolaget nu officiellt lanserat sin nya IR-hemsida.

 

Den nya IR-hemsidan ska förbättra kommunikationen med investerare och intressenter genom att tillhandahålla omfattande och aktuell information om företagets prestationer, finansiella resultat och framtidsutsikter. Investerares och intressenters tillgång till värdefull information kommer att underlätta en transparent och informerad dialog.

 

Vaxxas VD och IR-kontakt Karl Frindberg kommenterade lanseringen och namnbytet och betonade bolagets engagemang för att leverera värde till aktieägare och samarbetspartners.

 

”Vi är övertygade om att fusionen och namnbytet till Vaxxa kommer att positionera oss starkt för att möta framtida utmaningar och möjligheter på marknaden. Vår nya IR-hemsida blir en central plattform för att kommunicera våra framsteg och mål på ett öppet och transparent sätt”.

 

Är du aktieägare eller vill ha mer information om Vaxxa som investering välkomnas du att besöka ir.vaxxa.se, för att ta del av den senaste informationen om Vaxxa AB.

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original