Ny IR-hemsida lanserad efter lyckad fusion mellan Augeo Group och Vaxxa

Efter en framgångsrik sammanslagning mellan Augeo Group AB och Vaxxa AB samt namnbyte till Vaxxa har bolaget nu officiellt lanserat sin nya IR-hemsida.

 

Den nya IR-hemsidan ska förbättra kommunikationen med investerare och intressenter genom att tillhandahålla omfattande och aktuell information om företagets prestationer, finansiella resultat och framtidsutsikter. Investerares och intressenters tillgång till värdefull information kommer att underlätta en transparent och informerad dialog.

 

Vaxxas VD och IR-kontakt Karl Frindberg kommenterade lanseringen och namnbytet och betonade bolagets engagemang för att leverera värde till aktieägare och samarbetspartners.

 

“Vi är övertygade om att fusionen och namnbytet till Vaxxa kommer att positionera oss starkt för att möta framtida utmaningar och möjligheter på marknaden. Vår nya IR-hemsida blir en central plattform för att kommunicera våra framsteg och mål på ett öppet och transparent sätt”.

 

Är du aktieägare eller vill ha mer information om Vaxxa som investering välkomnas du att besöka ir.vaxxa.se, för att ta del av den senaste informationen om Vaxxa AB.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original