Christer Lindbäck

Möt Christer Lindbäck – Vaxxas Auktionsmäklare i Norrbotten

I samarbete med lokala partners i olika delar av Sverige erbjuder vi ett helhetskoncept där våra auktionsmäklare hjälper privatpersoner och företag att sälja på Vaxxa.se. Auktionsmäklaren Christer Lindbäck utgår från Luleå och är behjälplig i hela Norrbotten.

 

Christer Lindbäck har lång erfarenhet inom service och handel, samt stor branschvana inom fordon och maskiner. Hans passion för att hjälpa andra har lett honom till Vaxxa och det roligaste med uppdraget som auktionsmäklare är variationen.

 

Ena dagen är inte den andra lik och det är jättekul med variationen. Ena dagen publicerar jag byggmaterial åt stora byggföretag och andra dagen kör jag ut till en bondgård och fotar upp en traktor, säger Christer Lindbäck.

Vaxxas auktionsmäklare hjälper säljaren med förarbete, publicering och avslut. Vaxxa sköter arbetet under pågående auktion och slutför affären tillsammans med mäklaren.

 

Jag ger en rättvis bedömning av objektet, så det ska vara så lite oklarheter som möjligt. Prisbilden ska ju gagna både säljare och köpare, säger Christer.

Vaxxas auktionsmäklare är även behjälplig på fler sätt. Vid konkurser kan de arbetsleda och starta igång personalen när Vaxxas konkursupplägg används. När företag vill publicera objekt till försäljning själv, kan auktionsmäklaren hålla i en genomgång av vår självbetjäningstjänst.

 

Christer utgår från Luleå och är behjälplig i Norrbotten. Kontakta oss eller Christer direkt för att komma igång. Vaxxas andra auktionsmäklare finns i norr till söder och du hittar deras kontaktuppgifter här.

 

Christer Lindbäck
[email protected]
070-541 66 55

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original