Christer L Vaxxa Auktionsmäklare

Möt Christer Lindbäck – Vaxxas Auktionsmäklare i Norrbotten

I samarbete med lokala partners i olika delar av Sverige erbjuder vi ett helhetskoncept där våra auktionsmäklare hjälper privatpersoner och företag att sälja på Vaxxa.se. Auktionsmäklaren Christer Lindbäck utgår från Luleå och är behjälplig i hela Norrbotten.

 

Christer Lindbäck har lång erfarenhet inom service och handel, samt stor branschvana inom fordon och maskiner. Hans passion för att hjälpa andra har lett honom till Vaxxa och det roligaste med uppdraget som auktionsmäklare är variationen.

 

Ena dagen är inte den andra lik och det är jättekul med variationen. Ena dagen publicerar jag byggmaterial åt stora byggföretag och andra dagen kör jag ut till en bondgård och fotar upp en traktor, säger Christer Lindbäck.

Vaxxas auktionsmäklare hjälper säljaren med förarbete, publicering och avslut. Vaxxa sköter arbetet under pågående auktion och slutför affären tillsammans med mäklaren.

 

Jag ger en rättvis bedömning av objektet, så det ska vara så lite oklarheter som möjligt. Prisbilden ska ju gagna både säljare och köpare, säger Christer.

Vaxxas auktionsmäklare är även behjälplig på fler sätt. Vid konkurser kan de arbetsleda och starta igång personalen när Vaxxas konkursupplägg används. När företag vill publicera objekt till försäljning själv, kan auktionsmäklaren hålla i en genomgång av vår självbetjäningstjänst.

 

Christer utgår från Luleå och är behjälplig i Norrbotten. Kontakta oss eller Christer direkt för att komma igång. Vaxxas andra auktionsmäklare finns i norr till söder och du hittar deras kontaktuppgifter här.

 

Christer Lindbäck
[email protected]
070-541 66 55

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original