Karl Frindberg

Karl Frindberg blir ny VD för Vaxxa

Karl Frindberg är utsedd till ny vd för auktionsbolaget Vaxxa och moderbolaget Augeo Group. Frindberg ansluter sig till Vaxxas kontor i Luleå och tillträder i oktober.

 

Luleåbon Karl Frindberg blir ny vd och koncernchef för Vaxxas moderbolag Augeo Group. Han efterträder också Vaxxas grundare Pär Larsson som vd på Vaxxa och ansluter sig till Vaxxas kontor i oktober. Pär Larsson kommer istället att fokusera mer på produkt- och affärsutveckling på Vaxxa.

 

”Vaxxa är ett häftigt bolag med stark tillväxt där resan bara börjat, jag är otroligt glad att vi lyckats knyta till oss Kalle som kommer passa perfekt för att leda företaget i nästa fas. Jag ser framemot att lämna över vd-klubban och få möjlighet att tillbringa mer tid med vårt utvecklingsteam och fortsätta utforma framtidens säljplattform.”
– Pär Larsson vd & grundare.

Karl Frindberg har en bakgrund inom fordonsbranschen och är sedan 2019 Head of Product Development and International Sales på Ozoneair. Han har en solid erfarenhet av att utveckla organisationer och affärer.

 

”Jag ser framemot att vara med och bygga Vaxxas varumärket. Till exempel bli starkare och mer inriktade inom vissa produktkategorier, för att man som kund skall veta vad man kan förväntas hitta på auktionssajten.”
– Karl Frindberg

 

Vaxxa AB är dotterbolag till Augeo Group AB. Augeo Group AB är en koncern listad på Spotlight Stock Market och fokuserar på digitala och hållbara framtidsbolag. Koncernen har sitt fokus i bolag som organiskt kan växa på egen hand eller i kombination med övriga dotterbolag.

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Skicka ett mail till oss på [email protected] med företagsuppgifterna så ser vi till att registrera detta. 

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original