Karl Frindberg

Karl Frindberg blir ny VD för Vaxxa

Karl Frindberg är utsedd till ny vd för auktionsbolaget Vaxxa och moderbolaget Augeo Group. Frindberg ansluter sig till Vaxxas kontor i Luleå och tillträder i oktober.

 

Luleåbon Karl Frindberg blir ny vd och koncernchef för Vaxxas moderbolag Augeo Group. Han efterträder också Vaxxas grundare Pär Larsson som vd på Vaxxa och ansluter sig till Vaxxas kontor i oktober. Pär Larsson kommer istället att fokusera mer på produkt- och affärsutveckling på Vaxxa.

 

”Vaxxa är ett häftigt bolag med stark tillväxt där resan bara börjat, jag är otroligt glad att vi lyckats knyta till oss Kalle som kommer passa perfekt för att leda företaget i nästa fas. Jag ser framemot att lämna över vd-klubban och få möjlighet att tillbringa mer tid med vårt utvecklingsteam och fortsätta utforma framtidens säljplattform.”
– Pär Larsson vd & grundare.

Karl Frindberg har en bakgrund inom fordonsbranschen och är sedan 2019 Head of Product Development and International Sales på Ozoneair. Han har en solid erfarenhet av att utveckla organisationer och affärer.

 

”Jag ser framemot att vara med och bygga Vaxxas varumärket. Till exempel bli starkare och mer inriktade inom vissa produktkategorier, för att man som kund skall veta vad man kan förväntas hitta på auktionssajten.”
– Karl Frindberg

 

Vaxxa AB är dotterbolag till Augeo Group AB. Augeo Group AB är en koncern listad på Spotlight Stock Market och fokuserar på digitala och hållbara framtidsbolag. Koncernen har sitt fokus i bolag som organiskt kan växa på egen hand eller i kombination med övriga dotterbolag.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original