Vi sköter hela affären

Om tjänsten

Gäller för maskiner och tillbehör inom entreprenad och lantbruk. 

Tjänsten är framtagen av Vaxxa i samråd med maskinhandlare med syfte att förenkla möjligheten att bland annat hantera inbyten oavsett märke, modell, storlek, band eller hjul.

Vaxxa samarbetar med Kiwa Inspecta vid försäljningen av begagnade maskiner och fordon. Kiwa kontrollerar och testar era objekt i enlighet med Vaxxas egna testprotokoll.

 

Samarbetet förenklar säljprocessen för er maskinhandlare och ökar tryggheten för köpare av entreprenad- och lantbruksobjekt. Tjänsten är framtagen av Vaxxa i samråd med maskinhandlare med syfte att förenkla möjligheten att bland annat hantera inbyten oavsett märke, modell, storlek, band eller hjul.

 

Vaxxa utför sin säljprocess i hela landet med hjälp av Kiwa och sköter hela affären åt dig som maskinhandlare. Under besöket fotograferar, dokumenterar och testar Kiwas besiktningspersonal er kunds inbyten och översänder allt material till Vaxxa. Vi går sedan vidare med att publicera och sälja objektet, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för er.

Kiwa genomför kontroller enligt testprotokoll som tillhandahålls av Vaxxa.

 

”För våra registrerade handlare innebär det en fördel då de auktionsobjekt som har professionella testprotokoll får de bästa buden, säger Pär Larsson.”

 

För denna tjänst dras kostnaden av på försäljningspriset.

 

Tjänsten är inte obligatorisk utan ett alternativ när ni själva inte har möjlighet att testa objekten enligt vårt testprotokoll.

Vill ni helt själv sälja via oss så kan ni göra det enkelt genom att skapa ett säljkonto och börja publicera.

Fördelar med bokad kontroll

Ingen flytt nödvändig

Vi testar objektet där det står. Undvik att lägga tid och resurser på att flytta objektet för att kunna kontrollera det i er egen anläggning.

Bättre bud

Objekt med tydliga beskrivningar och utförliga testprotokoll får de bästa och högsta buden.

Hantera alla inbyten

Vid nyttjande av denna tjänst kan ni hantera alla inbyten oavsett märke, modell eller geografisk plats. Tacka aldrig nej till ett inbyte igen, förenkla säljprocessen och Vaxxa istället!

Riskfritt

Vi tar ingen avgift om objektet inte blir sålt. Boka därför kontroll med trygghet.

Testprotokoll

Objekt får ett testprotokoll utfört av Kiwa - ett av världens 20 största TIC-företag med mer än 750 medarbetare från Kiruna i norr till Malmö i söder.

Spara tid

Kiwa kontrollerar objektet, fotograferar och tar fram en objektsbeskrivning. Vaxxa publicerar sedan objektet åt er.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original