Sälj med Vaxxa

Jag gör jobbet

Sälj allt från din privata fyrhjuling till företagets 50-ton grävare på nätauktion hos Vaxxa. Jag sköter försäljningen; din lokala auktionsmäklare i Västernorrland och Stockholm.

Kontakta mig

Jag säljer på auktion åt dig; allt inom fordon, maskiner och båtar. Med min expertis och 35-åriga yrkeserfarenhet, hjälper jag dig med förarbete, publicering och försäljningsavslut.

Så funkar det

När du anlitar Vaxxas Auktionsmäklare

Med deras expertis och erfarenhet av försäljning får du en professionell annons och slipper allt det praktiska. Auktionsmäklaren kommer hem till dig eller ditt företag och tar hand om fotografering och annonsbeskrivning inför budgivning på Vaxxas nätauktion.

Kontakta den auktionsmäklare som finns närmast dig eller hör av dig till Vaxxas support. Berätta vad du har att sälja och bestäm en tid för ett besök av mäklaren.

 

Ta fram serviceböcker, ägarbevis, kvitton och liknande. 

 

Mäklaren fotograferar, filmar och skriver annonsen. Tillsammans sätter ni ett reservationspris och inom några dagar är auktionen startad.

Vi tar hand om alla frågor från budgivare och kontaktar dig bara om vi måste. 

 

I de fall reservationspris uppnåtts antas högsta bud som godkänt per automatik. I annat fall förhandlar vi åt dig och i samråd med dig.

Vi sköter betalningen genom Vaxxas klientmedelskonto och via marknadsledande finansbolag kan vi erbjuda köparna förmånliga finansieringar.

 

Vid försäljning tas en försäljningsavgift ut av dig baserad på slutpriset exklusive moms. Om objektet inte blir sålt debiteras ingen avgift.

 

Prislista exklusive moms
50.000kr & mer = 8%
20.000 – 49.999kr = 10%
10.000 – 19.999kr = 20%
0 – 9.999kr = 25%

När vi har säkrat köparens inbetalning får du och köparen varandras kontaktuppgifter för komma överens om hämtningen eller transportlösningen.

 

Ni får en signeringslänk via sms för e-signering av köpekontrakt.

När köparen har godkänt objektet och ni har undertecknat köpeavtalet digitalt får Vaxxa en bekräftelse på att utlämningen är klar och vi genomför utbetalningen till dig inom några dagar. 

om vaxxa
Vaxxa Auktioner

Vaxxa.se är auktionssajten för dig som vill köpa och sälja objekt inom fordon, maskin, bygg och industri.

 

Vi vill göra det mer lättillgängligt för både privatpersoner och företag att sälja sina objekt med motivationen att bana väg för en mer cirkulär marknad. Därför har du valmöjligheten att sälja dina objekt själv eller ta hjälp av en auktionsmäklare, beroende på vad som passar dig bäst.

 

Vaxxa grundades i Älvsbyn, Norrbotten 2019 och blev uppköpt 2022. Idag är Vaxxa börsnoterat på Spotlight Stock Market i Sverige. Vi finns här för att erbjuda den mest förmånliga marknadsplatsen för begagnade objekt, med huvudkontor i Luleå och säljare från Kiruna till Malmö som når köpare över hela världen.

Vi hörs!
Skicka iväg ett mail

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original