Vaxxa 2.3 – Byggkategorier & version 2.5

Vaxxa 2.3 introducerar nya underkategorier inom Bygg.

Den senaste veckan har flera välkända varumärken anslutit till vaxxa.se från byggbranschen, därav har vi nu anpassat delar av plattformen för att våra nya säljare ska få bästa möjliga förutsättningar för att kunna sälja hos oss inom sin kategori. Uppdateringen är också prioriterad för att vi automatiskt ska kunna skicka annonser till rätt Blocket-kategori. Kategorierna som nu är tillgängliga för dig som säljare inom bygg presenteras i bilden nedan.

 

 

Förhandstitt på Vaxxa 2.5

Här får ni en förhandstitt på hur vår helt nya och fullt integrerade publiceringsprocess kommer att se ut.
Notera att detta är en utvecklingsbild och representerar inte nödvändigtvis den slutgiltiga designen

 

 

Bild 2 – Del av publiceringsprocessen

 


Vi jobbar intensivt med att få ut detta till er och beräknar att kunna lansera den nya designen och processen i slutet av januari eller början på februari.

 

Vi har lyssnat på er feedback och kan även meddela att Vaxxa 2.5 kommer att lösa problemet med att du i dagsläget inte kan buda som privatperson om du redan har skapat ett konto med ditt personnummer via ditt företag. Den nya lösningen innebär att du kommer att kunna växla mellan att buda och agera som dig själv (privatperson) eller som ditt företag (företagskonto).

 

Därefter ligger det vi kallar “Säljarens bedömning” högst upp på listan. Säljarens bedömning ersätter nuvarande PDF-baserade testprotokoll och kommer att bli ett helt integrerat testprotokoll som ämnar att göra köp av fordon och maskiner mycket tryggare och objektsbeskrivningar mer tydliga. Du kan följa utvecklingen och vara del av utformningen av våra nya tjänster genom att gå med i vår Facebookgrupp “Vaxxa utveckling & diskussion” Gå till gruppen här

 

Med det sagt så tackar vi för den här gången och vi ses igen i nästa blogginlägg.

 

Med vänlig hälsning,
Kim Högberg
Digital affärsutvecklare

 

 

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original