Volvo 850R, 1996 på Vaxxa

Rekordpris på Vaxxa: 90-talets Volvo gör comeback

Vaxxa har återigen slagit budrekord, denna gång med en Volvo 850R från 1996. T-röd som den kallas, klubbades nyligen för 90% över reservationspriset. Har 90-talets Volvos rentutav blivit kultmodeller?

 

Volvo 850R, som lanserades 1996, har en speciell plats i bilhistorien. Den är en högpresterande variant av Volvo 850-serien, känd för sin robusta konstruktion och kraftfulla motor. Bilen var inte bara en favorit bland familjer utan också bland racingentusiaster, tack vare dess dynamiska köregenskaper och pålitlighet.

 

Jag tänkte att den skulle få ett stort intresse man jag hade inte så där höga förväntningar, så det är kul, säger säljaren av Volvo 850R.

 

Varför har 90-talets Volvos blivit så populära? För många är det kombinationen av pålitlighet, ikonisk design och nostalgiska värden som gör dessa bilar så eftertraktade. Försäljningen av denna Volvo 850R bekräftar att intresset för samlarbilar är starkare än någonsin.

 

Försäljningen är ett exempel på hur Vaxxa fortsätter att vara en populär plattform för bilentusiaster. För både säljare och köpare erbjuder Vaxxa en plats där passion för bilar kan förenas med goda investeringsmöjligheter.

 

Har du en äldre bilmodell ståendes? Lägg upp en auktion på Vaxxa idag eller ta hjälp av din lokala auktionsmäklare. Se vad din bil kan vara värd!

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original