Vaxxa Proffssäljare med fordon

Möt Tommy Pettersson – Vaxxas Auktionsmäklare i Västernorrland & Jämtland

Som ett komplement till vår självbetjäningstjänst erbjuder vi ett helhetskoncept där Vaxxas auktionsmäklare hjälper privatpersoner och företag att sälja på vaxxa.se. Tommy Pettersson utgår från Sollefteå och är behjälplig i Västernorrland, Jämtland och Stockholm.

 

Tommy Petterson har alltid haft ett intresse för fordon och ett sinne för affärer. I 40 år har han jobbat med maskiner och försäljning under egen regi. När han inte är ute på fält hittar du Tommy i sin bil- och maskinverkstad i Näsåker. Uppdraget som fältsäljare hos Vaxxa passar honom perfekt då han trivs både i maskiner och människors sällskap.

 

Det är roligt att träffa så många nya människor, och förstås spännande när man kan få ihop affärer där både köpare och säljare blir nöjda, säger Tommy.

 

Vaxxas auktionsmäklare hjälper kunden med förarbete, publicering och avslut. Vaxxa sköter arbetet under pågående auktion och slutför affären tillsammans med mäklaren. Tommy utgår från Näsåker, Sollefteå och är behjälplig i hela Västernorrland och Jämtland samt olika områden i Stockholm. Kontakta honom för att komma igång.

 

Tommy Pettersson
[email protected]
070 – 666 89 89

 

Vaxxas andra auktionsmäklare finns i norr till söder och du hittar deras kontaktuppgifter här.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original