Vaxxa Proffssäljare med fordon

Möt Tommy Pettersson – Vaxxas Auktionsmäklare i Västernorrland & Jämtland

Som ett komplement till vår självbetjäningstjänst erbjuder vi ett helhetskoncept där Vaxxas auktionsmäklare hjälper privatpersoner och företag att sälja på vaxxa.se. Tommy Pettersson utgår från Sollefteå och är behjälplig i Västernorrland, Jämtland och Stockholm.

 

Tommy Petterson har alltid haft ett intresse för fordon och ett sinne för affärer. I 40 år har han jobbat med maskiner och försäljning under egen regi. När han inte är ute på fält hittar du Tommy i sin bil- och maskinverkstad i Näsåker. Uppdraget som fältsäljare hos Vaxxa passar honom perfekt då han trivs både i maskiner och människors sällskap.

 

Det är roligt att träffa så många nya människor, och förstås spännande när man kan få ihop affärer där både köpare och säljare blir nöjda, säger Tommy.

 

Vaxxas auktionsmäklare hjälper kunden med förarbete, publicering och avslut. Vaxxa sköter arbetet under pågående auktion och slutför affären tillsammans med mäklaren. Tommy utgår från Näsåker, Sollefteå och är behjälplig i hela Västernorrland och Jämtland samt olika områden i Stockholm. Kontakta honom för att komma igång.

 

Tommy Pettersson
[email protected]
070 – 666 89 89

 

Vaxxas andra auktionsmäklare finns i norr till söder och du hittar deras kontaktuppgifter här.

Att lyfta moms

Lägg bud som företag / Direktköp som företag

Om du är intresserad av att lyfta moms vid en lyckad affär så är det viktigt att du lägger ditt bud/köper som företag/näringsidkare. Moms redovisas då på avtalen som skickas ut.
Om du lägger bud/köper som privatperson så listas inte moms på avtalen.

 

Hur gör jag det?
Du budar/köper som företag genom att se till att det står att du är inloggad som företag i menyn. Det går även att välja i rutan där du lägger bud.

 

Jag kan inte växla till företag!
Då innebär det att du inte har skapat ett företagskonto. Klicka på knappen ”Mitt konto” i menyn när du är inloggad och sedan på ”Aktivera företagskonto”. Vi kommer då inom kort att aktivera en företagsprofil.

 

Är det en momsfri försäljning?
Det framgår alltid i samband med priset ifall lyftbar moms finns.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

Skapa konto

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se

 

Vaxxa.se är tillgängligt för köpare i

Sverige, Norge, Danmark och Finland.

 

Vaxxa.se är tillgängligt för säljare med svenskt företag eller personnummer.

 

Vaxxa.se is available for buyers in Sweden, Norway, Denmark and Finland

 

Vaxxa.se is only available for sellers in Sweden

Som privatperson kan du vid behov aktivera ett företagskonto i efterhand .

Vill du hantera ett befintligt företagskonto, skapar du ett privatpersonkonto och ber en kollega meddela oss att du önskar tillgång.

Visa original