Lansering Vaxxa 2.5

Vi kan glatt presentera version 2.5 av Vaxxa.se!

Version 2.5 är en uppdatering som har fokuserat på att åtgärda navigationssvårigheter, design, kompatibilitet på mobila enheter, filtrering och kontoväxling. Detta är en av våra största tekniska uppdateringar sedan starten. Vi har testat och felsökt men ber er hålla utkik och rapportera in till [email protected] om ni upptäcker några fel eller buggar som påverkar er upplevelse.

 

Uppdateringslogg:

 • Förändrad och förbättrad meny för kontosidorna.
 • Helt integrerad publiceringsprocess, inte längre delad i ett annat system.
  Tidigare var säljsidan byggd i ett helt annat system med en helt egen design, inte längre, nu är publiceringsprocessen helt integrerad i vår plattform och upplevs mer som en del av vaxxa.se
 • Granskningsprocess införd.
  Granskningsprocessen innebär att när säljare publicerar sina objekt så skickas de till en granskningslista hos oss. Vaxxa granskar då auktionen och godkänner eller nekar beroende på auktionsunderlagets kvalitet. Alla ändringar som säljare gör på aktiva auktioner skickas också för granskning. Detta är ytterligare ett steg för att höja standarden på våra auktionsunderlag.
 • Nu möjligt att växla mellan privat och företagsprofil.

 

 • Fält för säljare att ange om lasthjälp finns.
  Vi har fått feedback på att det vore bra om det tydligt framgick om säljare kan assistera med lastning vid hämtning, nu har vi infört ett obligatoriskt fält på våra auktioner som kräver ett svar på detta.
 • Alla företag kan sälja.
  Vaxxa är inte längre exklusivt för enbart fordonshandlare, maskinhandlare eller industri & byggleverantörer. Nu kan du som företagare sälja hos oss så länge objektet ägs av företaget.
 • Utskick av SMS på bevakade objekt, samma dag som avslut.
  När objekt som bevakas närmar sig auktionsavslut så går det ut två SMS påminnelser, en mitt på dagen och en 30 minuter innan avslut.
 • Du kan nu ange adressuppgifter för dig som privatperson såväl som företag.
  Det är viktigt att du kompletterar din information under “Min information” för att säkerställa att avtal och ordrar får rätt uppgifter.
 • Auktionslistan för säljare har en helt ny design och fungerar nu för alla mobila enheter.

 

 

 

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original