Kundsupport

010 – 777 10 00

Kontakta oss

Handlare hos Vaxxa

Nytänkande och glädje formar vår framtid

Berners som bolag grundades 1925 och är idag en av Sveriges större privata återförsäljare inom Scania och Volkswagen Group med verksamhet i Jämtlands och Västernorrlands län. AB Berner & Co är moderbolaget i koncernen. Vår vision är att genom engagemang, respekt och ansvar bli det absolut mest attraktiva företaget för både medarbetare och kunder. Team 1 för alla. Att genom nytänkande och glädje skapa framtiden tillsammans.

Tillsammans vill vi ge er den bästa servicen

Två föregångare slår ihop sina styrkor. Norrlands Bil är summan av två parallella framgångshistorier. Skellefteå Bil startade i Skellefteå 1944 och Müllers i Luleå 1946. I vår gemensamma berättelse hittar vi några av milstolparna i utvecklingen av personbilen. I samma takt som Volkswagengruppen utvecklades till ett flertal världsledande bilmärken, växte de båda familjeföretagen till föregångare i Västerbotten och Norrbotten.

Gör som cirka 500 kunder årligen köp din nästa bil hos oss!​

GP Motor har funnits på marknaden sedan 2013 och säljer noggrant utvalda premiumbilar i Strängnäs.

Välkommen till oss för ett tryggt bilköp

RR Maskin är ett företag som handlar med begagnade fordon, mestadels bilar. Vi har lång erfarenhet av bilförsäljning & sätter dig som kund i fokus. Ni hittar oss på Betongvägen 42 på Storheden i Luleå. Vi byter gärna in din bil & förmånlig finansiering löser vi på plats. Frakt över hela landet ordnas.

Vår affärsidé är att med kunden i centrum sälja och reparera bilar på ett ekonomiskt och förtroendefullt sätt

Företaget startade 1976 med Gulf Bensinstation och bilverkstad och 1996 började vi sälja Mitsubishi. 2016 fyllde vi 40 år och våra kärnvärden är ENGAGEMANG, FÖRTROENDE & KUNNANDE. Vi vill att du som kund ska känna dig väl omhändertagen och att vi guidar dig till rätt beslut oavsett om det gäller service på av din bil, köp av ny eller begagnad bil till dig/familjen eller om det är en ny tjänstebil du är i behov av.

Bilar för dig som möter både midnattssol och snötäckta vägar

Att vara en del av någon annans fritid och vardag är ett stort förtroende. Något vi haft äran att få vara i över 30 års tid. Och “Vi” är Bilhallen, en lokal bilaffär i Piteå tillika specialister på märken och modeller som passar utmärkt för våra medmänniskors livsstil och vardag. Ett liv i vinterland och ljusa nätter.

SKOTER - ATV - MX - BIL JETSKI - BÅT

Vi köper, byter, säljer & förmedlar nya och begagnade motorfordon under ett och samma tak. Vi tar gärna din SKOTER , ATV , CROSS eller annat fordon i inbyte! Vi eftersträvar alltid 100% kundnöjdhet!

Köper - Byter - Säljer - Förmedlar

Hos oss hittar du handplockade bilar som vi noggrant valt efter skick, utrustning och miltal. Vi säljer inte bara bilar utan vi förmedlar, köper in, byter och hittar den bil som just du söker. Vi kommer alltid att försöka leverera förstklassig service samt komma fram till lösningar som passar bäst för er som kund.

Vi förstår dina behov och har lång erfarenhet inom bilbranschen

Familjeföretaget Västra Mälardalens Fordon jobbar med försäljning av nyare svensksålda bilar, Ligier och Microcar mopedbilar, GOES fyrhjulingar och släpvagnar från TIKI.

En bra bilaffär

Vår målsättning är att sälja bra begagnade kvalitets bilar till konkurrenskraftiga priser. Helt enkelt en bra bilaffär.

Auktoriserad återförsäljare av Citroën, Subaru, Suzuki, Dodge och Fiat.

6 månaders x-tra garanti ingår i alla bilar som inte är äldre än 15 år eller gått över 20.000 mil. Vi erbjuder dig som köpare av begagnad bil ett jättetryggt ägande!

Välkomna till Parknäs Bil AB, vi har det du söker, ta kontakt med oss så hjälper vi dig till en säker och trygg affär.

Vi är ett mindre familjeföretag med stor erfarenhet i bilbranschen, inom både Service och Försäljning. Vi har stor erfarenhet av försäljning av allt från småbilar till exklusiva och sportbilar. Vi brinner för bilar och att ge våra kunder den absolut bästa tänkbara service. Ett av våra viktiga mål är att leverera nyare småbilar, familjebilar och sportbilar med högsta kvalitet.