Kundsupport

010 – 777 10 00

Kontakta oss

Köp objekt på Vaxxa

Fördelar med Vaxxa

Ett-klick-principen

Snabbt, tryggt och enkelt – det ska inte krävas mer än ett klick att ansöka om lånelöfte, lägga ett bud eller boka transport.

Endast objekt förmedlad av handlare

Alla våra auktionsobjekt förmedlas av eller genom etablerade handlare där tester och reparationer gjorts och där fel redan är åtgärdade eller uppmärksammade.

Se videoklipp på objekt

En bild säger mer än 1000 ord – tänk en film då! Då budgivning sker utan provkörning är det extra tryggt att få en rörlig översikt av sitt framtida fordon. Vi uppmanar alla säljare att filma sina objekt.

En kontakt - allt du behöver

När du köper via Vaxxa kan du också få hjälp med transport, garanti och finansiering. Om du önskar kan vi till och med baka in dessa tillval i ditt lån

Räkna ut exakt månadskostnad

Behöver du låna till ditt köp kan du i vår kalkylator se vad månadskostnaden blir – inklusive fordonets restvärde för mer exakt kostnadsbild.

Enkelt med BankID

En trygg och smidig tjänst där du använder BankID till det mesta – allt från att skapa en användare till att lägga ett bud.

En auktionssajt för alla

Hos oss kan alla vara med och buda, oavsett om du är privatperson eller representerar ett företag – inom eller utanför Sverige.

Vanligtvis 7 dagar

Auktionerna pågår vanligtvis i 7 dagar. Snabbt och enkelt för både köpare och säljare. Automatiska påminnelser för pågående budgivningar. Av administrativa skäl så skjuts objekt som publiceras på helgdagar till avslut på närmsta vardag efter ordinarie auktionsperiod.