Ny oanvänd skjutgrind med motor

Objektsnummer: 62504

I

Uppställningsplats: Bunkeflostrand

AVSLUTAD

Detta direktköp går inte längre att köpa.

Ny oanvänd skjutgrind med motor

● Öppningsmått - 4010 mm

● Höjd - 1600mm

● Grinden stängs till vänster (sett inifrån)

● Färg - Antracit grå

● Varningslampa - vid öppning/stängning medföljer

● Automatik - Motor med två st handkontroller samt öppning/stängning via app

● Nypris - 102.436kr

Wisniowski Classic Sliding Gate AW 10.72 är en imponerande och robust skjutgrind som representerar högkvalitativ design och funktionalitet inom området portlösningar. Denna grind är tillverkad av den välrenommerade tillverkaren Wisniowski och erbjuder en mängd fördelar som gör den till ett utmärkt val för både privata hem och kommersiella fastigheter.

Här är några av de framträdande egenskaperna och fördelarna med Wisniowski Classic Sliding Gate AW 10.72:

Högkvalitativ konstruktion: Grinden är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger utmärkt hållbarhet och motståndskraft mot väder och mekanisk påverkan. Den är konstruerad för att tåla långvarig användning och kräver minimalt underhåll.

Elegant design: Grinden har en tidlös och elegant design som kan komplettera olika arkitektoniska stilar. Dess rena linjer och stilrena utseende gör den till en estetiskt tilltalande lösning för fastigheter.

Skjutgrind: Den skjutbara grinden är idealisk när du har begränsat utrymme framför eller bakom grinden, eftersom den inte kräver extra utrymme för att svänga, öppna eller stänga sig.

Automatisering Kompatibilitet: Wisniowski Classic Sliding Gate är kompatibel med olika automatiseringssystem, vilket ger användaren en bekväm och problemfri grindlösning.Denna grind är utrustad med automatisk stäng/öppna funktion som styrs antingen via 2st handkontroller eller via app på mobilen. Båda alternativen medföljer.

Säkerhet: Porten är utrustad med säkerhetsfunktioner såsom klämskydd som reagerar/stannar om någon eller något skulle vara i vägen för öppningen.

Den är även utrustad med säkerhetsfunktioner som hindrar obehöriga från att öppna den. Det finns också möjlighet att installera extra säkerhetsåtgärder som övervakningskameror och tillträdeskontrollsystem.

Anpassningsmöjligheter: Du kan anpassa grinden efter dina specifika behov och önskemål när det gäller färg, ytbehandling och tillvalsfunktioner.

Tillförlitlighet: Wisniowski är känt för att tillverka högkvalitativa grindlösningar, och deras Classic Sliding Gate är inget undantag. Den är tillförlitlig och fungerar smidigt under lång tid.

Sammanfattningsvis är Wisniowski Classic Sliding Gate AW 10.72 en imponerande portlösning som erbjuder en perfekt kombination av säkerhet, estetik och funktionalitet. Oavsett om det är för ditt privata hem eller en kommersiell fastighet, kan denna port förbättra både säkerheten och utseendet på din egendom.

Detta objekt hämtas med kranbil

Momsfri försäljning, ingen moms tillkommer på slutpriset

Skick: Ny
Skick och funktion
Nyskick
Lasthjälp erbjuds: Nej
Kan förbereda för transport: Nej

Hämtas på plats

Vid affär måste du som köpare hämta upp objektet på plats.

Uppställningsplats

Vill du sälja själv?

Kom igång med din egen försäljning idag!

Du behöver ett konto för att skapa en auktion.

Vill du sälja själv?

Kom igång med din egen försäljning idag!

Skapa en auktion och få hjälp med hela affären.

Lägg bud på Direktköp

Ifall du är intresserad av denna annons, men inte är villig att ge aktuellt pris, finns möjligheten att lägga ett bud.

 

Anser vi att budet är intressant kommer en representant att ta kontakt med dig.

 

Hinner annonsen köpas av någon annan innan vi har kommit överens, avslutas direkt pågående förhandlingar och objektet tillfaller denne istället.

Ansök om lånelöfte

Låneinställningarna kan ändras i slidern som finns om du stänger denna ruta.

När vi ansöker om ett lånelöfte anpassar vi det helt efter objektets typ, vi väljer mellan en rad olika finansbolag för att vi ska kunna hitta det bästa alternativet för dig.

OBS: Vi handlägger enbart ansökningar under kundsupportens öppettider.

* Vid ansökan sker en sedvanlig kreditprövning hos UC.

Ränta för ansökan är fr 7.45%, och ett restvärde på 50%.

Du måste vara inloggad för att kunna ansöka

Vi vill vara säkra på att du är du. Logga in eller skapa ett konto med knapparna nedanför. Allt du behöver är ett BankID!

Transport möjlig

Säljaren har möjlighet att emballera objektet för att skicka med postombud eller lämna ut till transportfirma. Vid affär är du som köpare ansvarar över att i dialog med säljaren boka frakten och stå för kostnaden. Vaxxa har ingen möjlighet att ordna transport.

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original