5 anledningar att sälja på auktion hos Vaxxa

Vad är fördelarna med att sälja på auktion? Vi sammanfattar fördelarna och listar 5 anledningar varför du ska sälja på auktion kostnadsfritt på Vaxxa.se.

 

1. Auktioner motiverar köpare att prestera och vill fler än en person köpa ditt objekt kan det leda till högre bud och slutligen ett högt försäljningspris. Dessutom slipper både du och köparen jobbiga förhandlingar eftersom köparen budar istället för att pruta.

 

2. Du bestämmer lägsta priset, ett s.k. reservationspris. Allt över det tillfaller dig. Har inte reservationspriset uppnåtts väljer du själv om du vill sälja till högsta budet. Vaxxa förhandlar med högsta budgivaren åt dig.

 

3. Du får en kontrollerad och säker budgivning med sluttid och köpare som registrerat sig med BankID.

 

4. Auktionsmetoden är snabb och effektiv. När reservationspriset har uppnåtts har högsta budgivaren bundit sig att köpa objektet till det priset.

 

5. En trygg och villkorad försäljning. Precis som att auktionen har en begränsad tid så har köparen tidsramar att förhålla sig till vid betalning och hämtning. Först när pengarna inkommit till Vaxxas klientkonto är en hämtning eller transport möjlig. Vi betalar ut pengarna till dig när du har lämnat ut objektet till köparen.

 

Skapa ett kostnadsfritt konto här och lägg ut din första annons!

Skapa konto - Företag

Skapa konto - Privatperson

E-legitimation

Logga in säkert med bl.a. BankID.

Logga in säkert med bl.a. BankID.

International Login

Open to users outside of Sweden.

Open to users outside of Sweden.

Create Account

Open to users outside of Sweden.

Du måste vara 18 år för att skapa ett konto på Vaxxa.se Endast svenska och finska företag eller privatpersoner kan sälja på Vaxxa.se.

If you are located outside of Sweden, you can login and register with your e-mail and a password. Selling is only available to Swedish and Finnish customers.

Visa original